bugün

entry'ler (189)

ibrahim kaypakkaya

kürtcü faşisttir.

alevi düşmanlığı

Türkler, osmanoğullarının etrakı bi idrak dedikleri kadar var, yıllarca seni 1000' böldüler yetmedi mi? mezheplerin canı cehenneme milli bilinciniz olsun önce.

devlet bahçeli

Dün, denizli de yasanan olayda da görüldügü gibi Türk genclerini pasiflestiren, kurban eden ama asla
hesabini soramayan bir yapiya dönüsmüs bulunuyor. mhp'ye kilit vurmakta kararli olan bu zat, ülkücü genclere de etek giydirmeyi kafaya koymus. Bahçeliye heläl olsun, gölgesinden korkulan gençleri şamaroğlanina cevirmesine rağmen, hala orada.

osman pamukoğlu

Türk milletinin çok sevdiği fakat bir türlü oy vermediği savaş ve psikolojik harp dehasıdır.

güne gerilla türküsüyle başlamak

Devrim ateşiyle yanıp tutuşan, boynunda Lenin'in fotoğrafını taşırken ABD korumasına rağmen Rus kurşunu ile Cerablus'ta ölen, insanımsı farelerin günlük aktivileri.

devlet bahçeli

Türk tarihi, ömrü boyunca böyle görev adamı görmedi.

devlet bahçeli

fetoşa karşıysa, ekmel gibi bir cemaatciyi neden çatı adayı yaptığını merak ettiğim geleceğin akdeniz eyaleti valisi.

robert de niro

Siktirolup gitmezse, rezil olacaktır.

trump un california solcularına döşediği boru

an itibarı ile ülkem solcularınıda boru döşemiş olmalı ki, yazar çizer tayfası şimdiden saldırmaya başlamış kendisine..

90 ların en iyi pop şarkıları

Erol Köse - Doktor erol bey.

vahdettin in padişah değil de artist olması

Türkler dini, kavmiyeti, vatanı meşkuk (kuşkulu) ve mahlud beş-altı milyonluk cahil bir kitledir." diyen vahdettin istanbul un temsili anahtarini ingiliz komutana teslim ederkende ingilizlerin güvenini kazanmak için rol yapıyordu.

sabahattin ali

Nazım hikmetle kuzen olması, şahsımı hiç şaşırtmayan kişidir. Zira ikiside iflah olmaz Cumhuriyet ve atatürk düşmanıdırlar. solcular tarafından pek sevilen zatlardır.

sabahattin ali

Türkiye cumhuriyetine ve atatürk'e yazdığı hakaret şiirinden sonra cezaevine gönderilmiştir. Cezaevinden çıkabilmek için atatürk'ü övücü bir şiir yazarak davasında duramayacak kadar omurgasız bir yazardır.

Atatürkçü olduğunu idda edenlerce göğe çıkarılmaktadır. kendisi Türk düşmanı, bir komünistdir.

yılmaz güney

solcuların döneminde zoraki parlattığı. Türkçesi bozuk, adanalı olmayan, kürtcü bir kekodur.

selahaddin eyyubi

Ulan dünyada tarihe damgasını vurmuş şimdiye kadar 50 insan gelmiştir, bunun %70 Türkdür. sen kürtden hiç savaşcı, veyahut komutan çıkdığını gördün mü? Ayrıca, sen hayatında, hemde orta çağda kardeşlerinin adları, Turanşah, Tuğtegin ve börü gibi Türkçe ad kullanan bir kürt gördün mü? ulan hayatınız hırsızlık ve manipule olmuş.

kürtlerin ülkenin gerçek sahipleri olduğu gerçeği

500 yıl önce, yavuzun şah ismaile karşı tampon görevi görsün diye, zagros dağlarından ve mağaralarından getirip, güneydoğuda beylik verdiği ilkel ve geri topluluktur. yavuzdan, Türkmen kıyımı yaptığı için değil, bu ilkel ve çıkarcı topluluğu başımıza bela ettiği için hiç bir zaman haz etmedim.

çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar

-Başını vermeyen şehit
-Yanlız Efe
-Falaka
-Perili köşk
Bilhassa Ömer Seyfettin okurduk.

beyazıt öztürk

Pkklı kürt teröristlerinin yeni asimetrik, psikolojik savaş misyonunu medyadaki birçok cihangir solcusu yıllarıdır yürütüyordu. beyazda bu kervana katılmış sanırım. bir kaç kişi, beyazın farkında olmadığından dem vurmuş. bunlar bu kadar saf değil arkadaşım. programa, bölgede yaşayan asker, polis, öğretmen, vs.. bağlanmak isteseydi izin vereceklerini hiç sanmıyorum.

Bu arada, programa bağlanan ayşe öğretmen, öğretmnde değilmiş. evet evet! ayşe öğretmen yanlız değildir! yanında pkklı kürt teröristler dolu, pkknın mitinglerinde boy gösteriyor ayşe öğretmen.

torpille ünlü oldukları düşünülen ünlüler

hülya avşar, ersin korkut, şevval sam, turabi, ve kanal d'deki yayınlanan tüm dizi oyuncuları.

hem türkçü hem islamcı olunmaz

Hem islamcı hem arapcı olunmaz. müslüman olabilirsin fakat, islamcılık üzerinden Türklüğe küfreden şerefsizleri destekleyemezsin. örneklerini binlerce gördüğümüz bu ironik durumdan bazıları, herif hem atsızcı, hem necip fazılı seviyor.